Vill du bli sponsor?

S:t Knuts Gille i

Landskronas

sponsorer är:

(Länkarna öppnas i

nytt fönster)

Som sponsor av S:t Knuts Gille i Landskrona är du mycket viktig för oss. Genom ditt stöd har vi möjlighet att hålla en hög kvalitet på vårt Chrönikeblad och på våra olika aktiviteter. Genom att vara sponsor får också du flera fördelar. De två sponsorpaketen ger dig och ditt företag följande:

Kostnaden för sponsorpaket "Chrönikebladet" är 3 000 kronor.

1.   Företagets logotype i Chrönikebladet i rutan ”Sponsorer” samt garanterad plats vid Knutsgillets Högtidsstämma och efterföljande supé med Knutsbal på Hotel Öresund. I sponsorpaketet ingår biljetter för 2 personer som omfattar välkomstdrink, en trerättersmiddag med tillhörande drycker samt kaffe efter maten.    

2.   Företagets logotype under ett år fram till och med 30 juni  på www.knutsgilletilandskrona.se  under egen rubrik på sidan Sponsorer med ev länkning till egen hemsida.

Kostnaden för sponsorpaket "Websida" är 1 000 kronor.

Vår nya hemsida har mycket hög kvalitet och är mycket omfattande och informativ. Detta innebär att många Knutsbröder och Knutssystrar kommer att gå in på denna sida. Även blivande recipiender kommer att hämta information om Knutsgillet på vår hemsida. Detta innebär att ditt företag kommer att exponeras många gånger.

Tag gärna kontakt med Stolsbroder Anders Eriksson för att diskutera det sponsorpaket du bestämt dig för.